Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

AutoCAD Civil 3D Commercial Citrix2014

AutoCAD Civil 3D

Cere informatii Cere oferta Incercati versiunea trial

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


AutoCad Civil 3D este o solutie BIM (modelare informationala a cladirii) destinata proiectarii si documentarii proiectelor de inginerie civila. Mentineti-va nivelul de coordonare, explorati optiuni de design, analizati performanta proiectului si livrati documentatie consistenta de calitate superioara, toate cu ajutorul unei interfete deja familiare AutoCAD. Atat functiile noi cat si cele vechi ale AutoCAD Civil 3D va ofera posibilitatea sa lucrati intr-un mod mai eficient. AutoCAd Civil 3D include functii de aliniere si instrumente imbunatatite care permit utilizarea in comun, de catre multiple organizatii, a unor standarde in desenare si proiectare. Capacitatile imbunatatite ale functiei „Corridor” precum cele de editare si de import de date ajuta la simplificarea procesului de creatie a obiectelor inteligente.

 • Expertiza

AutoCAD Civil 3D va ofera o serie noua de capacitati care eficientizeaza fluxurile de procese a masuratorilor pentru proiectele de inginerie civica pentru o flexibilitate sporita. Puteti interoga datele de masurare pentru crearea de suprafete si point groups Civil 3D, dar si pentru drafturi de masuratori.

 • Retele de presiune

AutoCAD Civil 3D va ofera instrumente de proiectare pentru conducte sub presiune. Folosind aceste instrumente puteti sa creati conducte si retele de conducte, sa adaugati garnituri si alte elemente de legatura, dar si modelare de retele de presiune in 2D si 3D.

 • Transporturi

In afara unei varietati de optiuni de scalare si crestere a performantelor in proiectarea de inginerie civila, AutoCAD 3D va ofera posibilitatea obtinerii unui flux de procese fluent in crearea de modele de coridoare. Imbunatatirile aduse va permit sa utilizati comenzile de creare si editare a ansamblurilor de coridoare, precum si includerea Autodesk SubassemblyComposer in AutoCAD Civil 3D. Cu AutoCAD Civil 3D puteti extinde capabilitatile de modelare a aliniamentelor si coridoarelor prin includerea capabilitatilor de proiectare specifice cailor ferate si de analzia.

Pentru mai multe detalii, consultati brosura produsului AutoCAD Civil 3D aici.

Producator: