Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

ArchiCAD 19

ArchiCAD 19

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


ArchiCAD 19 este acum mai rapid ca niciodata! GRAPHISOFT si-a extins tehnologiile robuste de procesare multipla pe 64 biti cu procesare in background – o noutate pentru  BIM. Prin urmare, ArchiCAD asigura timpi de raspuns extrem de rapizi, ceea ce il transforma in leader-ul nedisputat in materie de viteza pentru domeniul BIM.

Performanta

In cea mai mare parte a timpului, capacitatea de procesare a calculatorului dvs. este distribuita inegal din cauza diferitelor procese de calcul necesare pentru fluxul de lucru pe care il presupune design-ul arhitectural. Sarcinile care necesita o putere de calcul mai mare alterneaza cu sarcini mai putin solicitante, motiv pentru care fluxul dvs. de lucru poate parea mai rapid sau mai lent. 

Procesare in background

Doar ArchiCAD 19 foloseste capacitatea de calcul neutilizata, anticipand ce urmeaza sa faceti si pornind procesele in brackground. Acest sistem creste extrem de mult viteza de reactie a aplicatiei, care devine astfel mult mail agila indiferent de tipul sau dimensiunea proiectului la care lucrati. Procesarea in background face diferenta intre tehnologia de ultima generatie si produsele BIM standard.

Inca de la inceput, ArchiCAD a fost dezvoltat de catre arhitecti pentru arhitecti astfel incat acestia sa poata crea concepte uimitoare de design fara a compromite aspectele practice.

ArchiCAD 19 — optimizarea intuitiva a fluxului de lucru
ArchiCAD 19 aduce optimizari majore a mediului de lucru atat pentru Mac cat si pentru Windows. Noua interfata de navigare bazata pe Tab-uri simplifica in mod considerabil gestionarea proiectelor BIM. In plus, datorita modului cu adevarat full-screen, ArchiCAD 19 este perceput ca fiind cea mai „naturala” aplicatie BIM pentru Mac.

 

Producator: