Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

JBoss Enterprise SOA Platform

JBoss Enterprise SOA Platform

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Aveti nevoie de o solutie eficienta de integrare a aplicatiilor si serviciilor, sa manevrati evenimente business si sa automati procesele de business mai eficient? JBoss Enterprise SOA Platform foloseste metodologii de integrare curente si emergente imbunatatind dramatic viteza de executare si calitatea proceselor de business.

JBoss Enterprise SOA Platform calmeaza potentialele puncte de esec cu o metoda mai rapida si flexibila de a integra aplicatii, servicii si date.

JBoss Enterprise SOA Platform automeaza mesageria de date de rutina, transforma si directioneaza task-uri, elimina erorile umane si taie costul asociat.

Pentru ca JBoss Enterprise SOA Platform poate folosi logica sau servicii de tip business host-ate intr-o gama larga de medii, procesele de tip business pot imparti logica. Acest lucru da tuturor cererilor acelasi raspuns pentru acelasi input folosind aceeasi logica de implementare. Erorile cumulative sunt indepartate datorita folosirii multiplilor algoritmi si implementarea pentru aceeasi logica de business.

JBoss Enterprise SOA Platform integreaza servicii, business logic si date. Cu orchestrarea proceselor si capabilitatea de executarea a regulilor, JBoss Enterprise SOA Platform ajuta departamentul IT sa dezvolte orchestrari de servicii care imping procesele business a organizatiei dumneavoastra.

Integrarea aplicatiilor si serviciilor, reducerea erorilor si orchestrarea serviciilor oferite de JBoss Enterprise SOA Platform creste executarea proceselor business si imbunatateste performanta business care mareste agilitatea si livreaza un ROI mai bun.

JBoss Enterprise SOA Platform va protejeaza de intreruperi prin folosirea JBoss Enterprise Application Platform  ca fundatie pentru aplicatii care necesita performanta superioara si scalabilitate.

Pentru mai multe detalii, consultati datasheet-ul produsului aici.

Producator: