Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Resilient Storage Add-on pentru Red Hat Enterprise Linux

JBoss Enterprise BRMS

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Expertii in business si dezvoltatorii de aplicatii in organizatii de orice marime trebuie sa fie capabili de a modela, automa, masura si imbunatati politicile si procesele critice. Red Hat Enterprise JBoss BRMS va ajuta sa faceti acest lucru cu reguli de administrare business complet integrate, administrarea proceselor business (BPM) si procesare de eveniment complexa (CEP).

Motorul JBoss Enterprise BRMS implementeaza algoritmi completi Rete-OO cu optimizare si indexare de cea mai mare performanta, inclusiv adaugarea si scoaterea dinamica a regulilor.

Cu Cep, JBoss Enterprise BRMS poate adauga reguli temporare care sunt lansate in perioade specificate. JBoss Enterprise BRMS influenteaza proiectul de comunitate jBPM 5 pentru a oferii suport la intregul ciclu de viata al procesului de business, de la creare la executare si pana la monitorizare si administrare. Un motor de procesare usor suporta executarea nativa 2.0 BPMN.

JBoss Enterprise BRMS va ofera un serviciu de task-uri uman bazat pe WS-HumanTask, pentru task-uri care trebuie terminate de operatori umani. Procesul de administrare este integrat cu reguli de business si procesare de eveniment.

Interfata de creare JBoss WEB 2.0 sustine reguli intuitive, cum ar fi tabele de decizii si reguli specifice de domain si diagrame de flux de procese in conformitate cu BPMN 2.0 pentru dezvoltare de reguli si procese rapide si usoare. De asemenea, puteti sa creati reguli offline cu instrumente, cum ar fi Microsoft Excel si OpenOffice Calc.

Masa de lucru JBoss Enterprise va ofera suport pentru Drools Rule Language (DRL) si modelare de procese BPMN 2.0 si ofera colorare de sintaxa, code completion, outline view, validare de reguli, raportare de erori si debugging. IDE permite dezvoltatorilor sa integreze cu usurinta aplicatii rule-based cu cod Java si sisteme de informatii externe.

JBoss Enterprise BRMS include un Java Content Repository (JCR) pentru definitii de reguli si modele de proces ce suporta metadate cuprinzatoare si definibile de utilizator pentru categorizarea bunurilor stocate, controale de acces bine definite si controale pentru reguli si modele de procese. Toate acestea sunt accesibile prin instrumentele IDE si web si din alte aplicatii via WebDAV si API-uri REST.

JBoss Enterprise BRMS include facilitati administrative pentru administrarea instantelor de proces, inspectarea proceselor informationale si generarea rapoartelor business. Jurnalele de audit cuprinzatoare sunt mentinute pentru efectuarea documentatiei si conformarea cerintelor.

Puteti sa desfasurati JBoss Enterprise BRMS cu JBoss Enterprise Application Platform sau JBoss Enterprise SOA Platform si castigati caracteristicile cluster, caching, failover, load-balancing si desfasurare distribuita de care aveti nevoie intr-un BRMS. De asmenea, puteti sa desfasurati reguli de motor in modul standalone (J2SE) sau cu oricare alt server de aplicatie, cum ar fi Oracle Weblogic Server sau IBM WebSphere Application Server.

Pentru mai multe detalii, vizualizati datasheet-ul produsului aici.

Producator: