Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

IBM Tivoli

IBM Tivoli

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


IBM Tivoli va ajuta sa optimizati infrastructura organizatiei dvs. si a bunurilor tehnologice pentru o mai mare vizibilitate si control crescut asupra integului proces de business end-to-end. Tivoli permite organizatiei dvs. sa functioneze mai inteligent, mai eficient si mai rapid.

Solutii pentru cloud si administrarea virtualizarii

Maximizati-va investitia in virtualizare si profitati de beneficiile cloud. IBM Tivoli va ajuta sa navigati, sa va adaptati schimbarilor si sa va satisfaceti utilizatorii. Software-ul IBM Tivoli va ofera instrumentele necesare pentru a va asigura vizibilitatea, controlul si automatizarea proceselor desfasurate in cloud si include:

 • Administrarea performantei si monitorizare pentru a asigura operatii de cel mai inalt nivel
 • Programare si automatizare de sistem
 • Administrare de service IT
 • Administrarea spatiului de stocare
 • Asigurarea accesului si orchestrare pentru acces rapid

Solutii pentru IT Service Management

Scadeti costul infrastructurii dvs. IT si livrati produse si servicii inovative. Solutiile Tivoli IT Service Management de la IBM va ofera instrumentele necesare pentru a preintampina cererea de servicii de suport pentru user in timp ce va asigurati ca inventarul dvs. hardware si software este corect si actualizat. Aceste instrumente va ajuta sa imbunatatiti calitatea service-ului.

Solutii pentru Servere, Desktop si Mobile Device Management

Administrati endpoint-uri fizice si virtuale in timp real. IBM Tivoli Endpoint Manager, construit pe tehnologia BigFix va ajuta sa atingeti o administrare de enpoint mai rapida si inteligenta. Ea combina administrarea endpoint si cea a securitatii intr-o singura solutie care va permite sa vizualizati si sa administrati endpoint-uri fizice sau virtuale, servere, desktop-uri, notebooks sau echipamente specializate, cum ar fi device-uri point of sale, ATM-uri si chioscuri self-service. Tivoli Endpoint Manager poate fi desfasurat in orice zi pentru orice marime de retea sau configurare.

Solutii pentru Asset and Facilities Management

Asigurati-va ca toate bunurile comapniei dvs. sunt in siguranta si disponibile pentru a sustine scopul companiei.

Acum puteti incepe sa va administrati munca mai bine  pentru a profita la maximum de bunurile companiei. IBM software va poate ajuta cu solutii care va permit sa urmariti in timp real bunurile companiei si modul in care acestea sunt folosite si va asigura instrumentele necesare pentru o mai buna administrare a acestora.

Solutiile IBM de asset management va ofera suport pentru functionalitati de administrare a bunurilor pentru industrii cheie: transport, manufactura, gaz si petrol, stiinta, energie nucleara, utilitati si furnizori de servicii. De asemenea, puteti sa mariti utilitatea bunurilor de capital cu procese de business imbunatatite pentru un randament ridicat al activelor si o eficienta operationala sporita.

Producator: