Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

ER/Studio MetaWizard

Embarcadero ER/Studio

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Profesionistii in data management aleg ER/Studio cand trebuie sa documenteze, interpreteze si sa controleze complet mediul de date enterprise. Cu o reputatie de echilibrare a caracteristicilor puternice cu usurinta de folosire, ER/Studio va ofera capabilitatile de care aveti nevoie pentru a analiza, documenta si partaja metadate esentiale. Aceste caracteristici sunt cuplate cu vizibilitate organizationala si aliniere la standarde pre-definite si formate de date. ER/Studio va ofera vizibilitate in data asset-urile existente in timp ce reduc redundante si re-creari.

Atunci cand o organizatie poate interpreta rapid date cu precizie, partaja si o poate re-folosi mai rapid, calitatea deciziilor de tip business este imbunatatita. Datorita caracteristicilor usor de folosit pentru comunicare si partajarea datelor esentiale si definitii, utilizatorii ER/Studio trag concluzii mai usor si rapid.

Familia ER/Studio:

ER/Studio XE3

ER/Studio XE3 este cea mai rapida, usoara si colaborativa metoda pentru profesionistii de modelare de date sa construiasca si sa mentina baze de date scalate tip enterprise si data warehouses. ER/Studio XE3 a setat un nou standard pentru administrarea datelor. ER/Studio XE3 va permite sa partajati cu usurinta documente si sa publicati modele si sa distribuiti metadate la colegii dumneavoastra. Vizionati pagina produsului aici.

ER/Studio XE3 Data Architect

Cu suport pentru baze de date complet, arhitectii de date care folosesc ER/Studio Data Architect au puterea de a folosi inginerie inversa, compara si contopi si documenta vizual data asset-uri. Datele de tip enterprise pot fi influentate mai eficient ca un bun corporate, in timp ce conformarea are suport pentru standardele de afacere si reguli obligatorii, factori esentiali intr-un program organizational de data governance. Vizionati pagina produsului aici.

ER/Studion Data Lineage

ER/Studio Data Lineage va ofera insight esential la extragerile, transformarile si volumul mare de date complexe. Data governance si conformitatea organizationala are suport cu administrare detaliata a metadatelor pentru reducerea riscului si izolarea discrepantei. Vizionati pagina produsului aici.

ER/Studio Portal

ER/Studio Portal este un instrument puternic de cercetare si raportare a metadatelor online care combina tehnologii portal si cautare, accesibile prin orice browser de web. ER/Studio Portal va ofera o interfata usor de folosit cu informatii de cautare structurate ierarhic si navigare prin drill-down-uri detaliate. Toate ofera suport pentru data governance organizational si re-folosire eficienta a datelor. Vizionati pagina produsului aici.

ER/Studio Repository

ER/Studio Repository va ofera caracteristici de colaborare in timp real pentru partajarea si re-folosirea bunurilor din proiectele de modelare a datelor si a proceselor . Acest mediu colaborativ va permite sa mentineti conformitatea standardelor business si reguli, in timp ce influenteaza eficient datele de tip entersprise ca bun corporate. Vizionati pagina produsului aici.

ER/Studio Universal Data Models

Aceste template-uri au fost imbunatatite in ultimii 15 ani si implementate de sute de companii, care au beneficiat de un set de modele de date care le asigura calitate, reduc timpul de dezvoltare si faciliteaza standardizarea modelelor de date si a definitiilor deja existente. Vizionati pagina produsului aici.

ER/Studio XE3 Business Architect

Embarcadero ER/Studio Business Architect va ofera instrumente usor de folosit dar puternice care vizualizeaza procesele de tip business si cum sunt accesate datele. Utilizatorii business pot modela si intelege cu usurinta relatiile, de cele mai multe ori complexe, intre procese, oameni si date. Vizionati pagina produsului aici.

ER/Studio MetaWizard

MetaWizard este o aplicatie care permite integrarea ER/Studio cu mai mult de 70 de aplicatii prin partajarea meta-datelor printr-o capabilitate de import-export. Integrati metadate pe mai multe instrumente de modelare, business intelligence, platforme ETL, formate de schimb la standard industrial si platforme, cum ar fi XMI, XML si XSD. Vizionati pagina produsului aici.

ER/Studio Software Architect

ER/Studio Software Architect este un instrument de modelare object-oriented pentru arhitectii de aplicatii care construiesc vizual si analizeaza aplicatii software complexe. ER/Studio Software Architect simplifica etapa de design a unui proiect prin organizarea si vizualizarea cerintelor de sistem. Vizionati pagina produsului aici.

ER/Studio Viewer

ER/Studio Viewer va ofera un mediu interactiv pentru a accesa modele de date ER/Studio. Aceasta aplicatie care poate fi distribuita va ofera aceleasi caracteristici sofisticate de navigatie ER/Studio membrilor din echipa de modelare care doresc capabilitati avansate de browsing si zoom dar nu au nevoie de abilitatile de editare a modelelor. Vizionati pagina produsului aici.  

 

Producator: