Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Red Hat Enterprise MRG Realtime

Red Hat MRG Realtime

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Pentru cele mai critice volume de lucru, „aproape bun” nu este bine. Raspunsurile rapide si constante va ofera un avantaj enorm de competitivitate.

Prin oferirea unui kernel de inlocuire pentru Red Hat Enterprise Linux 5, MRG Realtime va duce avantaje de programare si performanta si de asemenea va ofera preemptiune pentru a raspunde la orice eveniment in 8 microsecunde. Pentru aplicatii care pot tolera variatii semnificative in performanta, MRG Realtime va ofera determinare imbunatatita.

Red Hat MRG Realtime nu modifica nimic din spatiul utilizatorului in Red Hat Enterprise Linux. Asa ca pastreaza compatabilitate totala cu aplicatii certificate pentru Red Hat Enterprise Linux, orice aplicatie care ruleaza pe Red Hat Enterprise Linux cu un kernel MRG Realtime, fara modificari si recompilari.

MRG Realtime are inclus mai multe controale bine puse la punct. Puteti programa procesari ale retelei cu prioritate mai mare decat puterea de procesare a disk-ului. De asemenea, exista si imbunatatiri de programare care garanteaza ca procesele care au o prioritate mai mare sunt imbunatatite din punct de vedere al manevrarii in functie de prioritate.

Producator: