Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

ER/Studio Business Architect

Embarcadero ER/Studio Business Architect

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Embarcadero ER/Studio Business Architect va ofera instrumente puternice si usor de folosit care vizualizeaza procesele de tip business si cum sunt accesate datele. Utilizatorii business pot modela si intelege cu usurinta relatiile, de cele mai multe ori complexe, intre procese, oameni si date.

Odata cu cresterea dependentei de date, companiile de toate dimensiunile se confrunta cu obstacole din ce in ce mai complexe, multiplu stratificate si pe mai multe platforme atunci cand incearca sa localizeze, sa inteleaga si sa interpreteze date esentiale.

ER/Studio Business Architect va ofera procese tip business si modelare conceptuala pentru proiectare de baze de date si aliniere cu telurile si cerintele dvs. de afaceri. Cu ER/Studio Business Architect, companiile pot intelege si documenta cu usurinta procesele de business si le este usor sa examineze, analizeze si sa recomande modificari.

Folosind capabilitatile de modelare conceptuala in ER/Studio Business Architect puteti crea rapid reprezentari vizuale ale afacerii dvs. si puteti primi clarificari pe cerinte.

ER/Studio Business Architect face posibila identificarea tuturor proceselor de business care modifica datele clientului si poate determina care utilizator business va inregistra pierderi de productivitate in eventualitatea unei caderi de sistem.

Cu ER/Studio Business Architect, utilizatorii tehnici si business pot colabora mai eficient pentru a asigura conformitatea cu standardele interne de afaceri si cu regulile externe, cum ar fi Sarbanes-Oxley, HIPAA sau Basel II.

Producator: