Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

ER/Studio Universal Data Models

ER/Studio Universal Data Models

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Aceste template-uri au fost imbunatatite in ultimii 15 ani si implementate de sute de companii, care au beneficiat de un set de modele de date care le asigura calitate, reduc timpul de dezvoltare si faciliteaza standardizarea modelelor de date si a definitiilor deja existente.

Proiectarea si constructia de modele de date pentru organizatii de orice marine poate fi un proces ”trial & error”, chiar si pentru cei mai buni administratori de date. Schimbarile in surse de date, volume de date, sisteme, utilizatori si in structurile organizationale au un impact direct asupra design-ului existent si compromit chiar si cele mai bune practici.

Activitati cum ar fi extinderea modelarii de date in diferite zone functionale din organizatie sunt in pericol de a avea o valoare intarziata, in timp ce arhitecturi de date optime si precise sunt dezvoltate, testate si imbunatatite.

UDM-ul (Universal Data Models) a fost dezvoltat de o echipa de data modelers experimentati. Template-urile au fost rafinate pe baza a sute de implementari si sunt dispuse pentru o navigare usoara, inclusiv atributii complete si definitii detaliate pentru fiecare atribut. UDM face modelele de date sofisticate mai accesibile pentru companiile mici si mijlocii care le-au lasat in urma din cauza bugetului sau a constrangerilor IT.

UDM-ul pentru ER/Studio reduce timpul de dezvoltare si va asigura calitate. Template-ul va inarmeaza cu un set puternic de modele de date si design pentru data warehousing care va pornesc proiectele de dezvoltare a bazelor de date. Ele includ modele demonstrate pentru functii business comune, cum ar fi comandarea si administrarea produselor, manipulare si expediere, invoicing, contabilitate, administrarea resurselor umane si project management. Modelele noi pot fi catalogate pe subiecte de zone de date cu un format usor de folosit de la ER/Studio. Astfel, beneficiati de o reducere de 60% pentru timpul de dezvoltare a modelelor de date si mentenanta. Utilizatorii pot economisii chiar si mai mult timp datorita extensiilor specifice pe industrie pentru sanatate, telecomunicatii, manufactura, servicii bancare, investitii si servicii financiare, asigurare, servicii profesionale si turism.

UDM-ul va permite sa fiti consistenti cu alte organizatii si sa va imbunatatiti controlul calitatii prin sute de modele integrate.

Categorie:
Data Management
Producator: