Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

ER/Studio MetaWizard

ER/Studio Repository

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


ER/Studio Repository va ofera caracteristici de colaborare in timp real pentru partajarea si re-folosirea bunurilor din proiectele de modelare a datelor si a proceselor . Acest mediu colaborativ va permite sa mentineti conformitatea standardelor business si reguli, in timp ce influenteaza eficient datele de tip entersprise ca bun corporate.

Datorita cresterii volumului de date enterprise din surse de date diverse si care se schimba accelerat, profesionistii in domeniul datelor se lupta cu folosirea la timp si exacta a seturilor de date comune.

Un depozit de date poate fi prea simplu, extrem de complicat sau foarte sofisticat. Arhitectii de date cauta metode de utilizare usoare pe front end si task-urile complexe sunt rezolvate in spate.

ER/Studio Repository va ofera un mediu de modelare colaborativ scalabil si securizat pentru modele si administrare de versiuni object.

ER/Studio Repository este construit pentru a functiona exact la fel ca echipele de modelare si livreaza aplicatii de calitate mai rapid si mai eficient din punct de vedere al costului. De asemenea, ER/Studio Repository va ofera control complet asupra proiectelor actuale direct din cutie si permite modelatorilor sa lucreze intre ei natural si cu usurinta.

Cu ER/Studio Repository beneficiati de suport pentru administrarea versiunii de model, construita pentru a va permite organizatia sa administreze cu usurinta toate stadiile de modele succesive si modele de metadate.

Modelarea colaborativa bazata pe ”depozit” va ofera avantaje semnificative in controlarea starii si a sigurantei modelelor si obiectelor prin abilitatea de a aplica straturi user-defined de securitate.

Categorie:
Data Management
Producator: