Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

ER/Studio MetaWizard

ER/Studio Portal

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


ER/Studio Portal este un instrument puternic de cercetare si raportare a metadatelor online care combina tehnologii portal si cautare, accesibile prin orice browser de web. ER/Studio Portal va ofera o interfata usor de folosit cu informatii de cautare structurate ierarhic si navigare prin drill-down-uri detaliate. Toate ofera suport pentru data governance organizational si re-folosire eficienta a datelor.

Companiile inteligente realizeaza succesul si avantajul competitiv care vine din posibilitatea de a accesa, interpreta corect si utiliza volume de date enterprise.

Cu doar cateva click-uri, utilizatorii pot accesa definitii de modele de date si obiecte stocate in ER/Studio Repository. Prin acces in timp real si rapoarte configurabile a tuturor modelelor de date si metadate din ”depozit”, ER/Studio Portal faciliteaza consistenta de metadate imbunatatita si o colaborare mai buna.

ER/Studio va ofera o interfata usor de folosit cu informatii structurate ierarhic. Puteti executa rapid un raport despre o entitate, submodel sau model.

Categorie:
Data Management
Producator: