Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Acronis Snap Deploy 4

Acronis Snap Deploy 4

Cere informatii Cere oferta Incercati versiunea trial

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Chiar daca faceti parte dintr-o scoala, afacere privata sau agentie guvernamentala, implementarea de software nou sau configuratii in reteaua dvs. poate fi complexa si extenuanta. Datorita unei solutii complete si user-friendly dezvoltata de Acronis, acum puteti implementa toate laptop-urile, desktop-urile si serverele rapid si usor. Toate acestea sunt posibile cu Snap Deploy 4!

Folosind tehnologia mult apreciata disk imaging, Acronis Snap Deploy 4 creeaza o imagine de disk a unei configuratii standard, aleasa de dumneavoastra, inclusiv a sistemului de operare, fisiere de configuratie si toate aplicatiile. Imaginea este apoi implementata simultan in sisteme, ideal pentru instalari rapide bare-metal pe servere sau PC-uri.

Dintr-un punct administrativ central puteti implementa o imagine coordonatoare cu sistem de operare si aplicatii pe mai multe PC-uri si servere in reteaua dumneavoastra simultan, via multicast sau unicast, usor si rapid.

Implementarea imaginii dumneavoastra pe mai multe PC-uri cu arhitecturi hardware diferite nu este o problema. Acronis Universal Deploy 4 se asigura ca noul sistem booteaza corect chiar daca ruleaza pe arhitecturi hardware diferite.

Acronis Snap Deploy 4 va ofera o multitudine de optiuni, inclusiv manual, automat, initiat de user si implementare programata. In plus, Wake-on-LAN va booteaza automat masinile oprite. Implementarea standalone va permite sa rulati o imagine chiar daca reteaua dumneavoastra este cazuta.

Puteti seta ca fiecare PC sau server sa primeasca configuratii special gandite pentru el. Noua lista de masini va permite sa monitorizati progresul si status-ul, dar si sa preconfigurati masini noi indentificate prin adresa MAC. Dupa ce ati efectuat implementarea, Acronis Snap Deploy 4 va permite sa modificati setarile Windows, cum ar fi numele calculatorului, configuratia IP sau SID, pentru o personalizare optima.

Pentru a fi gata de implementare, puteti sa bootati masinile dvs. cu medii personalizabile, cum ar fi CD, DVD, flash drive sau din Acronis PXE Server cu network boot. Acronis Snap Deploy 4 va permite sa alegeti intre mediile bootabile Linux sau WinPE. De asemenea, va ofera posibilitatea sa adaugati drivere necesare pe WinPE pentru a va asigura ca functioneaza perfect pe noul hardware.

Pentru mai multe detalii vizualizati user guide-ul aici.

Producator: