Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Acronis Recovery for MS SQL Server

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Acronis Recovery for MS SQL Server ofera tehnologie de backup a bazelor de date cu o reducere semnificativa a timpului de recuperare dupa un incident. Recuperarea completa necesita mai mult decat data backup. Baza dumneavoastra de date MS SQL contine tabele, log-uri si alte componente pentru structurarea datelor. Folosirea solutiei unificate si intuitive de backup, Acronis Recovery for MS SQL Server, este importanta pentru a crea un backup al unei baze de date securizate, care poate fi recuperata cu succes.

Recuperarea datelor este acum mult mai usoara, datorita livrarii automate de system restore inainte de punctul de failure. Acum nu mai trebuie sa parcurgeti meniuri pentru a va readuce sistemul online. Acest proces one-step va va readuce baza de date intr-un moment de functionabilitate.

Consola de administrare descopera toate serverele database in retea. Serverele sunt afisate cu informatii de status pentru o administrare usoara enterprise-wide.

Software-ul puternic de backup si restore include un wizard intuitiv GUI care va ghideaza prin procesul de programare si reduce erorile. Backup Strategy Asistent-ul creeaza un Disaster Recovery Plan pentru mediul dumneavoastra, livrand pas cu pas, instructiuni de recuperare. Oricine, chiar si un DBA experimentat poate programa task-uri de backup si operatiuni de recuperare a sistemului in cel mai scurt timp. Acronis livreaza capabilitati FTP pentru a va stoca backup-urile oriunde pe retea, sau in lume. Ratele de compresie personalizabile reduc numarl de date stocate si transferate in acelasi timp cu costul infrastructurii.

Cel mai mare grad de flexibilitate este obtinut daca folositi Acronis Recovery for MS SQL Server Software Development Kit, inclus gratis. Compania dvs. poate customiza si folosi tehnologiile de data management Acronis cu uneltele dvs. de software si framework.

Pentru mai multe detalii legate de produs, consultati user guide-ul aici.

Producator: