Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Acronis Disk Director 11 Advanced Workstation

Cere informatii Cere oferta Incercati versiunea trial

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Aveti nevoie sa mutati sau sa uniti partitiile workstation-ului fara sa pierdeti date, sa scadeti downtime-ul si sa aveti cresteti performanta disk-ului? Acronis Disk Director 11 va ofera solutia. Disk Director 11 este unealta de disk management construita pe tehnologia mult apreciata Acronis care simplifca si mareste viteza operatiilor avansate de disk layout. Pe langa capabilitatile versiunilor anterioare, Disk Director 11 ofera suport pentru Windows 7, Dynamic Disk si GPT disk support si multe altele.

Acronis Disk Director 11 Advanced Workstation va ofera utilitati puternice de hard disk management pentru a va asigura ca statiile dvs. de lucru functioneaza eficient. Acronis este cunoscut ca un sustinator al sistemelor de operare Microsoft si aceasta versiune include suport pentru Windows 7, Windows Vista si Windows XP.
Spargeti, uniti, redimensionati, copiati si mutati partitii dinamic in Windows. Efectuati task-uri avansate de editare a hard disk-ului, cum ar fi recuperarea datelor dintr-o zona specifica a hard disk-ului si cautarea si extragerea informatiilor pierdute din cauza defectiunilor hardware, software sau atacuri de virusi.

Printre noile facilitati se numara suportul de disk GPT si Dynamic Disk pentru a profita de functionalitatile built- in Microsoft, Remote Management pentru administrarea oricarui disk dintr-o consola centrala si va puteti extinde pe mai multe volume de disk-uri fizice.

Aveti posibilitatea sa intensificati atributiile Acronis Disk Directir 11 Advanced Workstation cu Acronis Backup & Recovery 11.5 creati doua partitii pe sistemul dvs., una pentru file system si una pentru data files. Faceti o imagine a partitiei de sistem folosind Acronis Backup 11.5  inainte sa aplicati schimbarile de sistem, cum ar fi instalarea de noi aplicatii sau patch-uri.

Vizualizati mai multe detalii legate de produs aici.

Producator: