Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Acronis Disk Director 11 Advanced Server

Cere informatii Cere oferta Incercati versiunea trial

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Acronis Disk Director 11 Advanced Server va ofera utilitati puternice de hard disk management pentru a va asigura ca serverele dumneavoastra functioneaza eficient. Acronis este cunoscut ca un sustinator al sistemelor de operare Microsoft si aceasta versiune include suport pentru Windows Server 2008 R2. Spargeti, uniti, redimensionati, copiati si mutati partitii dinamic in Windows. Efectuati task-uri avansate de editare a hard disk-ului, cum ar fi recuperarea datelor dintr-o zona specifica a hard disk-ului si cautarea si extragerea informatiilor pierdute din cauza defectiunilor hardware, software sau atacurile.

Printre noile facilitati se numara suportul de disk GPT si Dynamic Disk pentru a profita de functionalitatile built- in Microsoft, Remote Management pentru administrarea oricarui disk dintr-o consola centrala si va puteti extinde pe mai multe volume de disk-uri fizice.

Aveti posibilitatea sa intensificati atributiile Acronis Disk Directir 11 Advanced Server cu Acronis Backup 11.5 creati doua partitii pe sistemul dvs., una pentru file system si una pentru data files. Faceti o imagine a partitiei de sistem folosind Acronis Backup 11.5  inainte sa aplicati schimbarile de sistem, cum ar fi instalarea de noi aplicatii sau patch-uri.

Pentru mai multe detalii, consultati manualul de utilizare al produsului aici.

Producator: