Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Acronis

Acronis Backup Advanced 11.5 for RHEV

Cere informatii Cere oferta Incercati versiunea trial

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Organizatiile de toate marimile migreaza serverele virtuale si fizice care ruleaza pe alte hypervisors pe Red Hat Enterprise Virtualization pentru reducerea costurilor. Aplicatiile software critice pentru compania dumneavoastra care ruleaza pe Red Hat Enterprise Linux sau Microsoft OS intr-o masina virtuala Red Hat Enterprise Virtualization trebuie sa fie accesibil in orice moment al zilei. Politicile de conformare necesita ca departamentele de IT sa poata recupera datele rapid in eventualitatea unei pierderi de informatie.

Departamentele IT deja suprasolicitate au nevoie de o solutie flexibila care poate sa livreze rezultate rapid. Uneltele de migrare certificate P2V si V2V reduc semnificativ timpul si costul migrarii. O solutie care sa contina si capabilitati de recuperare si protectie a datelor este esentiala. Cateodata, recuperarea unei masini virtuale intregi este cea mai buna abordare, dar exista momente cand doar anumite fisiere, aplicatii sau documente trebuie recuperate.

Acronis Backup Advanced 11.5 Virtual Edition pentru Multi-Hypervisors ofera adminstratorilor IT unelte exceptionale certificate de migrare, disaster recovery si protectie de date de la Red Hat Enterprise Virtualization. Acronis a ajutat companiile sa mute aproape un milion de servere intre mediile fizice, virtual si Cloud.

Cu Administrarea Centralizata puteti descoperi si vizualiza masini virtuale Red Hat Enterprise Virtualizate prin integrarea cu Red Hat Enterprise Virtualization Manager 3. De asemenea, criptarea cu 256-biti a datelor previne accesul neautorizat.

Producator: