Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Acronis

Acronis Backup Advanced 11.5 for Hyper-V

Cere informatii Cere oferta Incercati versiunea trial

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Acronis Backup & Advanced 11.5  platform permite operatii de backup si recuperare de date pentru masini virtuale si host Hyper-V, rapid, flexibil si la un cost redus.

Procesul de backup si recuperare este utilizat de un agent host-based si nu necesita instalarea de agenti in masini virtuale, pentru reducerea costurilor, a resurselor si a efortului de administrare.

Pentru masini virtuale speciale si disk Pass-through, Agent for Windows poate fi instalat pe o masina virtuala pentru un backup asemanator ca la o masina fizica. Cu backup agentless sau agent-based administrat central printr-o metoda unificata, amandoua sunt acoperite de aceeasi licenta host.

Cu Hyper-V Host Backup va puteti asigura ca host-ul Hyper-V poate fi recuperat in cazul unui incident prin backup-ul host-ului cu sistemul de operare si configuratii de Agent for Windows. In cazul unui incident puteti recupera host-ul fizic pe aceleasi componente hardware sau unele diferite.

Multiplii Agenti Hyper-V sunt administrati central de catre Acronis Management Server pentru o vedere consolidata si control asupra infrastructurii. Backup-ul Hyper-V este perfect integrat cu alte platforme pentru administrare centralizata, raportare si catalogare.

Cu Acronis Backup Advanced 11.5 for Hyper-V puteti recupera imaginile facute din serverele fizice sau alte hypervisors la Hyper-V si vice versa. Agentul pentru Hyper-V foloseste un format de backup unificat care este complet compatibil cu alti agenti de platforme, cum ar fi Agent for Windows, Agent for Linux si Agent for ESX(i). Acronis Universal Restore reconfigureaza automat sistemul si instaleaza drivere pentru a se asigura ca booteaza pe noul hardware fizic sau virtual.

Producator: