Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Acronis Backup 11.5

Cere informatii Cere oferta Incercati versiunea trial

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Acronis Backup 11.5 ofera solutii de backup si disaster recovery pentru notebook-uri, desktop-uri sau servere, destinate nevoilor companiilor mici, cu personal IT limitat sau inexistent.

Acronis Backup & Recovery este construit in jurul tehnologiei de imagistica de ultima ora, combinata cu o interfata intuitiva. Astfel backup-ul si recuperarea intregului sistem sunt simplificate, eliminand aparitia posibilelor erori. In eventualitatea coruperii sistemului, imaginea care contine sistemul de operare, aplicatiile si datele, poate fi recuperata in doar cateva minute. De asemenea, puteti recupera fisiere individuale sau foldere sterse din greseala.

Acronis ofera support pentru platformele VMware, Microsoft Hyper-V, Citrix, Red Hat, masini virtuale Parallels, sisteme BIOS sau UEFI, MBR si GPT, disk-uri basic sau dinamice, LVM.

Image disk-ul contine toate datele, inclusiv aplicatii binare, configuratii si baze de date. Utilizarea VSS garanteaza consistenta si un grad mare de recuperare a datelor. Acronis Backup suporta Exchange, Active Directory, SQL, Sharepoint, Oracle si alte aplicatii pentru server.

Daca se intampla sa aveti sistemul infectat, doar bootati PC-ul sau serverul de pe un CD bootabil sau flash drive si incepeti procesul de recuperare in doar cateva click-uri. Optional, Acronis Universal Restore va ajusta configuratia Windows sau Linux si va asigura bootarea pe orice hardware fizic sau virtual machine. Acronis Backup va ofera posibilitatea de stocare backup pe: foldere locale, SMB, FTP network shares, USB flash drive si HDD, Acronis Secure Zone(o partitie speciala pe hard disk), CD, DVD, HD-DVD, Blu-Ray, ZIP, REV si alte medii detasabile.

Pentru un nivel suplimentar de protectie, va puteti stoca backup-ul in Cloud (optional). Toate backup-urile au criptare AES pe 256 biti.

Acronis Backup 11.5 este disponibil in urmatoarele editii, in functie de platforma dumneavoastra:

Pentru mai multe detalii legate de editiile Advanced, consultati ghidul utilizatorului aici.

Producator: