Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

WorkFlowSoft

WorkFlowSoft

Cere informatii Cere oferta Incercati versiunea trial

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


WorkFlowSoft este o solutie de task management dezvoltata de Softline ce reuneste si combina cu succes functionalitatile si avantajele unei solutii de Project Management cu cele ale unei solutii de Workflow Management. Avantajul solutiei WorkflowSoft il reprezinta interconectarea sarcinilor intr-un mod ce va ofera controlul complet, simplu si direct asupra activitatilor dvs. de business.

Pentru desfasurarea optima a unui proiect este necesar ca orice sarcina sa poata fi modificata pe parcurs, in functie de modul in care evolueaza toate departamentele implicate. Adaptarea pe durata desfasurarii procesului este un element cheie ce sta la baza succesului unui proiect. Cu WorkFlowSoft nu mai trebuie sa alegeti intre o solutie de Workflow Management si una de Project management. Acum le puteti avea pe amandoua intr-un pachet software integrat.

WorkFlowSoft ajuta la simplificarea proceselor

Daca aveti fluxuri de lucru complicate, cu nenumarate intalniri saptamanale, schimburi prelungite de e-mailuri si deadline-uri depasite, WorkFlowSoft va ajuta sa eliminati problemele si sa simplificati procesele, combinand toate sarcinile si fluxurile de lucru intr-un singur instrument care poate fi folosit de toate persoanele implicate in proiect in stadiile de supervizare, aprobare si executare a sarcinilor.

Eficient si economic

Fiecare membru al echipei are acces la data limita de finalizare a sarcinii ce i-a fost atribuita, precum si ceilalti colegi care sunt direct responsabili de atingerea obiectivului.
Toate aspectele care au o influenta directa asupra tuturor proiectelor sunt disponibile tuturor membrilor echipei.
Managerii pot masura progresul proiectului in timp real pentru a putea modifica in consecinta data de finalizare a proiectului.
In functie de permisiuni, persoanele de decizie au acces la o imagine de ansamblu, indiferent de locati ain care se afla sau dispozitivul pe care il folosesc.

De ce sa alegeti WorkFlowSoft?

WorkFlowSoft este rezultatul unui studiu intens aspra diverselor sisteme de management folosite de companii. Conform rezultatelor pe care le-am obtinut acestea ofereau functionalitati mai avansate fie pentru activitatile de task management sau workflow management, insa niciunul dintre aceste sisteme nu le integra pe amandoua.
Sarcinile sunt toate activitatile marunte si variate care contribuie la un flux de lucru. Sarcinile sunt cele care ingreuneaza desfasurarea unui proces si duc la nerespectarea termenelor limita. Daca toate sarcinile ar fi indeplinite la timp, managementul activitatilor s-ar face mult mai usor si mai eficient. Toate persoanele de decizie pot vedea in ce stadiu sunt toate procesele companiei, unde au aparut intarzieri si din ce motiv.

WorkFlowSoft este o solutie completa, care le ofera utilizatorilor functionalitati enterprise intuitive si usor de folosit fara a fi necesare sesiuni de training suplimenatre si complicate. Printre aceste functionalitati se regasesc:

 • O organigrama care prezinta in mod clar gradul de responsabilitate al fiecarui departament al companiei
 • Sarcini subordonate—va ofera acces la sarcinile subordonatilor si va permit sa finalizati o sarcina urgenta in absenta acestora.
 • Delegarea sarcinilor—aveti posibilitatea de a delega orice sarcina care v-a fost atribuita, in cazul in care nu aveti posibiitatea de a o finaliza in timp util.
 • Pentru fiecare sarcina se pot numi Obesrvatori al caror acord este necesar pentru marcarea unei sarcini ca finalizata.
 • Atribuirea de sarcini pentru anumite grupuri care reprezinta elemente cheie in cadrul proiectului.
 • Subordonarea sarcinilor pe mai multe nivele pentru granularea activitatilor in functie de cerintele proiectului.
 • Comentarii (interne sau pe e-mail) pe marginea sarcinilor pana la finalizare.
 • Urmarirea sarcinilor pe toate nivelele, extragerea de raporturi pentru fiecare sarcina finalizata sau in proces de finalizare cu detectarea automata a diferentelor de fus orar pentru coordonarea corecta a datelor.
 • Salvarea sarcinilor (sau a fluxurilor de lucru) ca template pentru a crea rapid altele asemanatoare.
 • WorkFlowSoft este disponibil ca produs stand-alone dar se poate integra si cu Microsoft Office 365 sau Active Directory.

WorkFlowSoft este o alegere potrivita atat pentru comapnii mici cu cel putin 10 angajati cat si pentru comanii medii, mari sau foarte mari. Toate companiile, indiferent de dimensiune, se confrunta cu fluxuri de lucru din ce in ce mai complicate pe masura ce apar departamente sau divizii noi. Daca aveti operatiuni simple, nu are rost sa va complicati, daca insa va confruntati cu un management complicat, WorkFlowSoft va aduce simplitatea de care aveti nevoie.

Este WorkFlowsoft intr-adevar usor de folosit?

WorkFlowSoft este extrem de intuitiv, nu sunt necesare manuale pentru utilizatori sau cursuri de formare, ceea ce se traduce intr-o curba de invatare extrem de rapida. Sistemul nostru se pliaza dupa modul de functionare al afacerii dvs, ceea ce duce la insusirea in mod natural a tuturor functionalitatilor.

WorkFlowSoft este compatibil cu toate dispozitivele mobile

 • In functie de permisiunile acordate, WorkFlowSoft este disponibil pe toate dispozitivele, inclusiv smartphone, laptop sau tableta fara a trebui sa instalati nicio aplicatie speciala. WorkflowSoft poate fi accesat de pe orice browser mobil – Android, iOS, Unix sau orice alt sistem de operare.
 • WorkFlowSoft se adapteaza in functie de dimensiunea ecranului si rearanjeaza informatia disponibila astfel inca sa fie ligibila de pe orice fel de ecran.
 • Indiferent de rolul pe care il aveti in cadrul unui proiect, nu veti pierde legatura cu evolutia proiectului indiferent unde v-ati afla.

 

Pentru a va convinge de beneficiile solutiei WorkFlowSoft, puteti beneficia de un trial complet de 15 zile (care poate fi extins, la cerere, pana la 30 de zile).

Producator: