Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Citrix GoToWebinar

GoToWebinar

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Citrix GoToWebinar este un instrument simplu si eficient pentru gazduirea in timp real a evenimentelor online cu multi participanti. Invitati cu usurinta pana la 1000 de participanti in conferinte profesioniste cu video HD, partajarea ecranului, instrumente interactive si nu numai.

Webinarele reprezinta o modalitate interesanta de generare de lead-uri pentru afacerea dvs. Educati si informati audienta dvs. pentru a le starni interesul si pentru a genera mai multe vanzari. In plus, GoToWebinar se integreaza cu foarte multe sisteme populare de automatizare de marketing pentru urmarirea usoara a lead-urilor. Cunoasteti-va mai bine audienta prin intermediulo unor formulare de inregistrare si de feedback personalizate. Folositi aceste informatii pentru a identifica leadurile calitative si un proces de follow-up adecvat.

Realizati prezentari mai dinamice cu ajutorul functionalitatii video HDFaces, puteti avea pana la 6 prezentatori care isi pot partaja camerele web cu pana la 1000 de participanti, fara a fi nevoie de un echipament special. Participantii pot interveni, pot participa la sondaje si pot adresa intrebari in timp ce dvs. monitorizati modul in care se desfasoara conferinta dintr-un singur panou de control.

Producator: