Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Citrix GoToTraining

GoToTraining

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Citrix GoToTraining este o un software de training online ce poate fi folosita de organizatia dvs. pentru a livra training-uri pentru angajati, clienti sau studenti, oricand, indiferent de locul in care se afla acestia. Reduceti cheltuielile asociate calatoriilor in scopuri de pregatire a angajatilor si mutati programele de instruire in mediul online.

Cu GoToTraining este simplu sa concepeti un catalog de cursuri pentru promovarea training-urilor dvs. Simplificati procesul administrativ, urmarind invitatiile automate si inregistrarile iar ulterior, puteti masura cu usurinta rezultatele datorita testelor si sondajelor incluse.

Cu platforma GoToTraining, puteti instrui pana la 200 de persoane online, in acelasi timp, fara a trebui sa calatoriti, sa pregatiti o locatie sau sa cheltuiti sume importante de bani, datorita functionalitatii VoIP integrate si a optiunilor de trafic de voce fara tarif. In plus, puteti inregistra sesiunile pentru participantii care nu au putut participa la training-ul live sau pentru a face o evaluare ulterioara.

GoToTraining are o gama completa de instrumente prin intermediul carora puteti asigura interactivitatea cursurilor. Partajati fisiere video, aveti acces la maxim 6 camere web ale participantilor, folositi chat-ul, desenati si subliniati pe continutul pe care il prezentati.

GoToMeeting dispune si de o aplicatie pentru iPhone si iPad care va permite sa oferiti aceeasi experienta bogata si interactiva de invatare chiar daca sunteti in deplasare.

GoToTraining RevStream se ocupa de procesarea platilor dvs. si va ajuta sa faceti profit din programele dvs. de training. Functionalitatea RevStream se integreaza fara probleme cu PayPal, ceea ce va permite sa urmariti platile asociate cursurilor pe care le oferiti.

Producator: