Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Citrix GoToMeeting

GoToMeeting

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Cu Citrix GoToMeeting conferintele online cu clientii si colegii sunt mult mai usoare si mai putin costisitoare. Mai mult decat atat, participantii la intalnire isi pot partaja camerele web in format HD, pentru a avea o interactiune mult mai personala, fara a fie nevoie de un setup complicat.

Puteti participa la conferinte online indiferent unde va aflati si folosind orice fel de dispozitiv, fara a fi nevoie de un training special. Initiati o conferinta, partajati ecranul sau camera web cu doar un click, iar daca aveti nelamuriri puteti apela la serviciul de suport pentru clienti, disponibil non stop.

GoToMeeting se integreaza cu tot ce este necesar pentru o conferinta profesionala, VoIP, telefon, video HD. GoToMeeting gazduieste peste 30 de milioane de intalniri in fiecare an. Fiecare coferinta este securizata printr-un protocol de criptare pe 128 biti AES si beneficiaza de redundanta in mai multe centre de date din zone geografice diferite. Prin urmare, indiferent ce s-ar intampla, GoToMeeting va fi disponibil pentru dumneavoastra oricand.

GoToMeeting va permite sa participati la conferinte online de pe iPhone, iPad, Android si Windows Phone. Initiati sau participati la o conferinta online din deplasare si aveti acces la desktop-ul prezentatorului direct de pe dispozitivul mobil.

Producator: