Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Noumenon Consulting LTD

Noumenon XMpLant Development Environment (XMpDE)

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


XMpLant Development Environment (XMpDE) va ofera o conduita pentru fluxul de informatii pe parcursul vietii a proiectului dumneavoastra. Este un instrument pentru interoperabilitate care foloseste ISO 15926 cu acces direct la baza de date a majoritatii sistemenlor de design. Multe dintre interfetele Dictionary compliant xml ISO 15926 folosesc XMpDE si functioneaza si cu fisiere XML ISO 15926 create de alte sisteme.

In timp ce instrumentele XML generice proceseaza orice fisier XML si permit validarea impotriva unei scheme, ele inteleg trunchiuri XML si este de datoria programatorului sa interpreteze modelul. XMpDE va ofera un mediu de performanta printr-un Item Plant generic, care este clasificat in concordanta cu ISO 15926-4. Geometria 2D si 3D are suport, ISO 15926-3 (de la ISO 130303-42) va ofera sa folositi modele de inginerie. XMpDE este un kit de instrumente care va ofera un mediu de programare de performanta pentru a procesa informatiile fabricii. Motorul bazat pe mapare va ofera facilitati cuprinzatoare pentru nume, format si mapare de continut. Plant Item poate avea orice clasa si orice clasa de obiect poate fi manevrata si mapata la ISO 15926.

Puterea XMpDE foloseste un model de date flexibil (un obiect Plant Item generic). Clasa si ierarhia este definita in ISO 15926-4 (RDS/WIP).

Interfata intre fiecare aplicatie si Plant Item Object foloseste motorul de mapare pentru a determina clasa pentru Plant Item sa fie creata dintr-un element dar si atributele pentru fiecare Plant Item. Atributele pentru fiecare item sunt identificate in schema sau pot fi specific aplicatiiei sau definit de utilizator.

Categorie:
Altele, Software