Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Nuance Nina

Nina

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Nina este o persoana digitala care ofera personalitate si relatii cu clientii printr-o interfata de conversatii aproape umana. Nina poate fi ambasadorul brand-ului dvs., ghidul atotstiutor al continutului dvs. sau vocea linistitoare din deparmatemntul de relatii cu clientii din organizatia dvs..

Beneficii

 • Decat sa faca click, scroll sau sa scrie, clientul dvs. poate vorbi direct cu Nina. Este de ajuns sa puna o intrebare si i se va oferi solutia potrivita, fara a-si pierde timpul cu o interfata statica sau cu navigarea prin ecrane multiple.
 • Nina poate avea tonul si infatisarea oricarui brand. Poate fi un personaj dintr-o reclama sau poate lua vocea unui actor care reprezinta brandul in alt canal. Mai ales, poate lua tonul unic al brand-ului in web si applicatii mobile. Nina poate oferi clientilor o experienta constanta pe web si mobile. O voce familiara va raspunde cererii chiar daca este scrisa la tastatura, tastata pe un ecran sau rostita in receptor. Aceasta consecventa va convinge clinetul de calitatea serviciilor dvs..
 • Datorita tehnologiei Nuance de recunoastere si reproducere a limbajului natural, Nina intelege propozitii complexe, abrevieri, argou, greseli de ortografie sau fragmente. De asemenea, foloseste arbori de decizii pentru a se asigura ca nu intervin repetitii sau trunchieri in conversatie. Totul este facut in timp ce conversatia este mentinuta normal pentru o interactiune continua cu clientul dvs.

 

Producator: