Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Red Hat Network Satellite

Red Hat Network Satellite

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Red Hat Network Satellite este o platforma de administrare de sistem usor de folosit pentru infrastructura dumneavoastra Linux. Cu Red Hat Network Satellite, puteti sa administrati zeci, sute chiar si mii de servere la fel de usor ca unul singur.

Cuplat cu Add-on-ul Smart Management, Red Hat Network Satellite va ofera capacitati puternice de administrare a sistemului, cum ar fi management, asigurare de acces si monitorizare.

Aceste capabilitati ajuta Linux sa fie mai usor de desfasurat, administrat si consistent. Acum aveti instrumentele pentru a administra sistemele mai eficient.

Acum puteti sa beneficiati de suport SCAP, care va ofera rapoarte de audit de securitate a sistemelor Red Hat Enterprise Linux. Asa puteti sa administrati rapoartele de audit de securitate folosind aceeasi interfata pe care o utilizati si pentru a administra sistemele Red Hat Enterprise. Programati scanari de audit in doar cativa pasi si editati regulile cum vreti dumneavoastra.

Acum nu mai trebuie sa asigurati acces manual dupa instalare. Noile caracteristici din versiunea 5.5 faciliteaza configurarea multi-N IC pentru a usura asigurarea de acces.

Ca administratori aveti control asupra continutului tert prin filtre. Acest lucru permite utilizatorilor sa copieze doar pachete si erate pe care le doriti dumneavoastra sa fie folosite pentru o aplicatie specifica si asa economisiti timp si eliminati erorile in timp ce dumneavoastra creati si mentineti canale Red Hat Enterprise Linux clonate.

Red Hat Network Satellite va ofera securitate exceptionala printr-un singur instrument centralizat, politici securizate pentru administrare la distanta si continut securizat.

Producator: