Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

JBoss Enterprise Web Server

JBoss Enterprise Web Server

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


JBoss Enterprise Web Server este singura solutie web server de tip enterprise de care aveti nevoie pentru website-uri mari si aplicatii web. JBoss Enterprise Web Server combina cel mai implementat web server din lume (Apache) cu cel mai bun motor servlet (Tomcat) si cel mai bun suport pentru middleware. JBoss Enterprise Web Server va permite sa dezvoltati aplicatii web si website-uri mari intr-un cadru personalizabil, flexibil si usor.

Evitati integrarea si conflictul dintre versiuni. JBoss Enterprise Web Server este singura solutie pentru software-ul enterprise Apache. JBoss Enterprise Web Server include Apache Tomcat, cel mai bun servlet container, Apache web server, cel mai popular web server din lumea si toate modulele comune si conectori pentru echilibrarea securitatii si a load-ului. De asmenea, JBoss Enterprise Web Server Plus include si JBoss Hibernate, liderul de-facto object-relational in persistenta si mapare.

JBoss Enterprise Web Server este avantajat de experienta Red Hat in contributia la proiecte open source. Software-ul va ofera o infrastructura de aplicatii web stabila, securizata si fiabila pe termen lung. Fiecare lansare beneficiaza de update-uri, inclusiv fix-uri pentru defecte, caracteristici nonintruzive si mentinerea compatabilitatii aplicatiei pana la 5 ani.

Orice subscriptie JBoss Enterprise Web Server include acces la portalul Red Hat de operatii IT enterprise pentru software management, inclusiv update-uri si alerte.

Daca adaugati JBoss Operations Network la JBoss Enterprise Web Server beneficiati de instrumente de productivitate pentru administrare si securizarea mediilor web de orice marine. El va permite sa va administrati cu usurinta configurarile, sa inventariati aplicatiile si sa desfasurati update-uri pe intreaga organizatie doar in cateva secunde.

Caracteristicile operationale JBoss Enterprise Web Server mentin in siguranta infrastructura aplicatiilor pentru a putea beneficia de software open source in siguranta in mediul web. Cu Red Hat Security Response Team beneficiati de urmarirea problemelor de securitate, definire a situatiilor critice si update-uri de securitate de indata ce sunt identificate.

Categorie:
Network si internet
Producator: