Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

Citrix GoToAssist

GoToAssist

Cere informatii Cere oferta

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Citrix GoToAssist va ajuta sa simplificati fluxul de lucru IT. GoToAssist dispune de o interfata simpla, ce contine toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a eficientiza operatiunile IT intr-un mod mai economic. Gestionati fluxurile de lucru, nu software-ul si asigurati suport de calitate.

Cu GoToassist Service Desk puteti documenta procedurile de help desk intr-un mod simplu. Inregistrati si urmariti incidentele si furnizati portaluri de suport self-service-in cadrul unui sistem bazat pe ITIL. Cresteti productivitatea si eficienta echipelor de suport si asigurati controlul si vizibilitatea asupra tuturor serviciilor.

GoToAssist Remote Support va permite sa oferiti suport tehnic rapid datorita functionalitatii de conectare de la distanta la PC-uri, Mac-uri, dispozitive mobile si servere. Aplicatia mobila GoToAssist va permite sa oferiti suport tehnic chiar si atunci cand nu va aflati la birou.

Alegeti modulele GoToAssist care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. de business. Serviciile Citrix GoToAssist lucreaza perfect intr-o singura platforma integrata, ce va ofera vizibilitate completa asupra intregului program de suport IT.

Producator: