Produsul a fost adaugat cu success.

Produsul se afla deja in comanda dumneavoastra.

ERROR

X  Inchide

Comanda Rapida

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 5. Abonare la newsletter:
 6. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 

ExtremeZ-IP

Acronis ExtremeZ-IP

Cere informatii Cere oferta Incercati versiunea trial

Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Alegeti metoda preferata de contact:
 4. *
 


Contacteaza-ne

 1. *
 2. *
 3. Catalogul nostru de software, hardware si servicii se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice si PFA.
 


Succesul Apple in domeniul enterprise creste rapid. Inlocuirea PC-ului nu se observa numai pe pietele traditionale ca advertising, media, publishing si educatie, dar si in alte industrii ca cea financiara, productie si pharma. Datorita consumerimul IT si trend-ului BYOD (Bring Your Own Device), intr-un numar mare de companii se prefera utilizarea dispozitivelor MAC ca parte integranta a ecosistemului IT.

Calculatoarele Mac ofera o experienta bogata care imbunatateste productivitatea si eficienta angajatilor dvs.. Cu ExtremeZ-IP, administratorii IT pot sa administreze utlizatorii Mac cu serverele enterprise si mediile de stocare. Acest proces imbunatateste eficienta si productivitatea utilizatorilor Mac prin deschiderea companiei dvs. la acesti utilizatori intr-o maniera usoara si transparenta.

Cu o simpla instalare si configurare a ExtremeZ-IP in serverul dumneavoastra, software-ul imputerniceste IT-ul sa integreze cu usurinta calculatoarele Mac cu infrastructura Windows existenta. Astfel, utilizatorii Machintosh au acces direct la fisiere Windows si servere print. In plus, cu nou Extremez-IP 8.0, responsabilii IT au posibilitatea sa faca fisierele disponibile pe device-uri NAS.

Cu peste 10 ani de experienta si mai mult de 7,000 de organizatii in lumea intreaga, ExtremeZ-IP a devenit un standard pentru integrarea usoara a Mac-urilor in mediile enterprise. ExtremeZ-IP este solutia potrivita pentru mii de fluxuri de procese si este singurul produs server Windows AFP mentinut activ din 1999.

Numai ExtremeZ-IP va ofera functionalitati avansate care va garanteaza compatibilitate, performanta sigura si mentine integritatea utilizatorilor Mac.

Pentru mai multe detalii legate de produs, consultati data sheet-ul aici.

Categorie:
Altele
Producator: