/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Despre Softline / Regulamente Campanii

Regulamente Campanii

Campania Promotionala “Get to Modern with Office 365” – Regulament Oficial

TERMENI SI DEFINITII:

Promotia – campania promotionala “Get to Modern with Office 365!“

Organizator – SC Softline International SRL

Regulament Oficial – termenii si conditiile campaniei promotionale “Get to Modern with Office 365!”

SECTIUNEA 1. Organizatorul si Regulamentul Oficial al Campaniei

Campania promotionala « Get to Modern with Office 365» este organizata de Softline International SRL cu sediul in Str. Vulturilor 98, sector 3, etaj 8, Cladirea Grawe – Aripa De Vest, Bucureşti, CUI: 27012732, Reg.Com.: J40/5641/03.06.2010, e-mail: info@softline.ro (denumita in continuare “Organizator”). Participantii la Promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Promotiei, potrivit celor mentionate mai jos (denumite in continuare “Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public pe site-ulwww.softline.ro incepand cu data de 01.04.2014 si pana la data de 30.06.2014. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare dupa anuntul prealabil al acestor modificari pe site-ul companiei.

 SECTIUNEA 2. Durata Campaniei

Campania va fi lansata la data de 01.04.2014 si va dura pana la data de 30.06.2014. Campania se va desfasura cu respectarea datelor specific mentionate, asa cum sunt prevazute in prezentul Regulament Oficial.

SECTIUNEA 3. Descrierea Obiectelor Oferite in cadrul Promotiei

Premiile Campaniei “Get to Modern with Office 365!”se acorda fiecarei persoane juridice care indeplineste criteriile de eligibilitate pentru a obtine unul din obiectele oferite in promotie.

SC Softline International (“Organizatorul”) va premia toate persoanele juridice astfel:

  • la achizitonarea oricaror produse Office 365 in valoare de minimum 600 EUR, clientul – persoana juridica va primi garantat un Kit Tastatura + Mouse Microsoft;
  • la achizitonarea oricaror produse Office 365 in valoare de minimum 2300 EUR, clientul – persoana juridica va primi garantat o Tableta marca Prestigio cu sistem de operare Windows 8.1;
  • premiile nu se cumuleaza astfel ca indeplinirea criteriilor pentru primirea unui premiu anuleaza conditiile de primire a celuilalt premiu.

SECTIUNEA 4. Modul de Functionare a Promotiei

Participantii la promotia “Get to Modern with Office 365!” sunt toate persoanele juridice care achizitoneaza produse din suita de produse Office 365 in valoare de minimum 600 EUR in cadrul unei singure achizitii. Valoarea achizitiei de minimum 600 EUR nu contine TVA.

Pentru organizarea si desfasurarea concursului, SC Softline International SRL nu va percepe participantilor nicio taxa de participare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, cu conditia de a-i instiinta in prealabil pe participanti.

Orice modificare a regulilor de participare la promotie, a mecanismului promotiei, a perioadei validitatii promotiei vor fi anuntate pe website-ul www.softline.ro.

SECTIUNEA 5. Dreptul de participare

Promotia este deschisa oricarei persoane juridice care incheie achizitia de produse sau pachete de produse din suita Office 365 in perioada 01.04.2014 – 31.06.2014.

SECTIUNEA 6. Incetarea Campaniei

Prezenta Campanie poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.

SECTIUNEA 7. Regulamentul Oficial

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.

Prezentul Regulament Oficial este valabil pentru perioada 01.04.2014 – 30.06.2014

SC Softline International SRL