/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Despre Softline / Profilul Companiei

Profilul Companiei

Softline este o companie de primă importanţă în soluții informatice și furnizor de servicii orientat spre piețele emergente cum ar fi Europa de Est, Asia Centrală, America, Asia de Sud-Est, India. Serviciile noastre includ soluții cloud publice și private, soluții tehnologice end-to-end, licențiere software, produse hardware și o gamă largă de produse asociate.

Vânzările companiei Softline în anul 2016 depășesc 1 miliard de dolari SUA, cu o creștere medie a vânzărilor de peste 27% în ultimii 10 ani. Softline are birouri în 30 de țări și în 80 de orașe din întreaga lume. Cu mai mult de 20 de ani de istorie emerită am putea crește rapid, consolidând o bază unică de cunoștințe, expertiză tehnologică și un model de afaceri care cuprinde toate piețele emergente.

Softline oferă un portofoliu diversificat de servicii de cloud computing, cum ar fi infrastructură ca serviciu (IaaS), platformă ca serviciu (PaaS), software ca serviciu (SaaS), virtualizare, colaborare, securitate, mobilitate prin intermediul cloud-ului public, cloud-ului privat și cloud-ului mixt, conform exigențelor clienților noștri. De asemenea, oferim licențe pe termen nelimitat și cu abonament pentru o gamă completă de produse software, cum ar fi sistemele de operare, virtualizare, securitate, productivitate a afacerii, creativitate, educație, proiectare asistata de computer (CAD) și altele. Soluțiile hardware includ spațiul de stocare, servere, rețele și computere personale. În plus, oferim servicii ca managementul activelor IT, implementare, consultanță, outsourcing IT, suport tehnic, servicii gestionate și instruire.

Servim peste 60 000 de clienți, întreprinderi mari, mici si mijlocii, atât din sectorul privat, cât și din sectorul public. Peste 1300 de reprezentanți de vânzări, 600 de ingineri și specialiști tehnici ajută clienții noștri să navigheze prin mediul IT complex și mereu în dezvoltare. Construim relații pe termen lung cu clienții, partenerii și angajații noștri. Softline are parteneriate cu mai mult de 3000 de producători de software și hardware și are cel mai bun statut de parteneriat cu toți partenerii noștri principali. Oferim un canal unic de marketing și vânzări pentru partenerii noștri pe toate piețele pe care le administram. Softline este mereu orientată spre client și oferă cele mai potrivite soluții independente pentru întreprinderile clienților nostri.

Materiale de prezentare Softline Romania: