/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Despre Softline / Partenerii noștri

Partenerii noștri

Adobe

Adobe

Software-ul si tehnologiile de editare si grafica de la Adobe stabilesc standardele de comunicare si colaborare de peste 25 de ani. Adobe creeaza experiente noi pentru toti oamenii din media, pe fiecare monitor, indiferent de locatie. Softline Romania este Certified Reseller pentru licente Adobe.
Alienvault

Alienvault

Powerful Threat Detection & Incident Response for All Your Environments. AlienVault® USM Anywhere™ delivers powerful threat detection, incident response, and compliance management across cloud, on-premises, and hybrid environments. Unlike any other security solution on the market today, USM Anywhere combines multiple essential security capabilities in one unified platform: asset discovery, vulnerability management, intrusion detection, behavioral monitoring, SIEM, and log management, as well as continuous threat intelligence.
Autodesk

Autodesk

Autodesk este un pionier al lumii CAD (Computer Aided Design). Software-ul AutoCAD, lansat in 1982, a devenit sinonim cu tehnologia CAD si este o prezenta consacrata in companiile de design de peste tot. Autodesk este lider mondial in design 2D si 3D si in software de inginerie si entertainment. Softline Romania este Autodesk Authorized Partner.
Embarcadero

Embarcadero

Soluțiile Embarcadero sunt destinate dezvoltatorilor de elită, care elaborează și întrețin cele mai importante aplicații din lume. Clienții noștri aleg Embarcadero pentru că suntem campionul dezvoltatorilor și îi ajutăm să construiască aplicații enterprise mai sigure și mai scalabile mai rapid decât orice alte instrumente de pe piață. De fapt, 90 din Fortune 100 și o comunitate activă de peste trei milioane de utilizatori din întreaga lume s-au bazat pe produsele premium ale Embarcadero de peste 30 de ani. Dacă încercați să construiți o aplicație critică de afaceri într-o verticală exigentă, Embarcadero este pentru dvs. Dacă sunteți în căutarea de a dezvolta rapid codul, care va trece recenzii de cod stricte mai rapid decât oricare altul, Embarcadero este pentru tine. Suntem aici pentru a sprijini dezvoltatorii de elită care înțeleg scalabilitatea și stabilitatea C ++ și Delphi și depind de decenii de inovare pe care aceste limbi le aduc la dezvoltare.
Google

Google

Google Cloud Platform permite utilizarea resurselor virtuale
McAfee

McAfee

McAfee, Inc. este cea mai mare companie de securitate din lume. Performanta solutiilor McAfee are la baza una dintre cele mai puternice console de management centralizat din lume, ePO Management Console, care asigura respectarea politicilor de conformitate, protejeaza datele sensibile, identifica vulnerabilitatile si monitorizeaza in permanenta nivelul de securitate al clientului.