/
x

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati si personaliza experienta utilizatorilor.

Pagina principală / Despre Softline / Clientii Softline

Clientii Softline

In momentul de fata piata IT se afla intr-un stadiu de maturizare iar majoritatea companiilor percep IT-ul ca parte integranta si indispensabila a activitatii lor cu un potential urias de avantaj competitiv.

Noi le oferim clientilor la momentul potrivit exact acele solutii si servicii de care au nevoie. Prioritatea noastra o reprezinta calitatea serviciilor pe care le oferim insa acordam o atentie deosebita strategiilor de marketing si de vanzari precum si serviciilor inovatoare care ne-au permis sa ne dezvoltam si sa devenim o companie IT dinamica, cunoscuta si apreciata la scara internatioala.

Clientii si partenerii nostri stiu ca pe langa serviciile de licentiere software , noi le putem oferi si servicii de consultanta si audit al infrastructurii IT, implementare si servicii complete after-sales. Prin urmare clientii nostri beneficiaza de intreagul potential al tehnologiilor IT la un pret corect.

In afara de clientii lideri la nivel global, Softline colaboreaza in mod activ cu companii publice, institutii guvernamentale, institutii educationale si intreprinderi mici si mijlocii.